NIKE - Eφαρμογή T90 Strike Counter

Με αφορμή την κυκλοφορία του Nike T90 Laser IV, ενός παπουτσιού σχεδιασμένου για να προσφέρει δύναμη και ακρίβεια στον σύγχρονο σουτέρ, η Nike παρουσιάζει μία εφαρμογή για το Facebook, η οποία επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο να καταγράφουν και να γνωστοποιούν στους φίλους τους όλα τα γκολ που σημειώνουν

με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο.

Η εφαρμογή T90 Strike Counter επιτρέπει στους αθλητές να καταχωρούν στοιχεία σχετικά με τα γκολ, όπως το σημείο του γηπέδου από το οποίο σκόραραν, το σημείο του τέρματος όπου κατέληξε η μπάλα και με ποιο σημείο του ποδιού χτύπησαν τη μπάλα. Ο αθλητής μπορεί άμεσα να μοιραστεί με τους φίλους και συμπαίκτες του μία τρισδιάστατη εικόνα των επιδόσεων.

Πόσα γκολ ήταν βολέ; Πόσα σουτ έγιναν μέσα από την περιοχή; Πόσα γκολ μπήκαν με το δεξί πόδι; Με το αριστερό; Έξω από την περιοχή; Από τη γωνία του κόρνερ; Καθώς αυξάνονται τα γκολ, η Nike Football θα φιλοξενήσει όλα τα σχόλια και τις συζητήσεις, φέρνοντας τους επαγγελματίες κοντά στους νέους παίκτες σε ένα αφιέρωμα στην τέχνη του τέλειου σουτ, ανεξάρτητα από το αν καταλήγει ή όχι στα δίχτυα.

Η εφαρμογή θα προσφέρει επίσης σχολιασμό από επαγγελματίες παίκτες σχετικά με τα καλύτερα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και με το τι χρειάζεται για να κάνεις ένα τέλειο σουτ.

"Το τέλειο σουτ εξαρτάται πάντα από τη στιγμή του παιχνιδιού. Από το πόσο κοντά βρίσκομαι στο τέρμα ή από το ποια πλευρά της περιοχής μου έρχεται η μπάλα. Το πιο σημαντικό όμως είναι το να καταλήξει μέσα στα δίχτυα. Είναι πολύ ωραίο να βάζεις ένα εντυπωσιακό γκολ, όμως και ένα απλό σουτ είναι εξίσου καλό αρκεί να καταλήξει στα δίχτυα", είπε ο Βραζιλιάνος παίκτης της Milan, Pato.

Λίγα λόγια για το Nike T90 Laser IV:
Με βασικό στόχο να προσαρμοστεί στις τεχνικές απαιτήσεις και στη συνεχή κίνηση των εξαιρετικά δραστήριων σκόρερ, το νέο T90 Laser IV είναι 20% ελαφρύτερο από τις προηγούμενες εκδόσεις και υιοθετεί μια καινούργια εμφάνιση που προσαρμόζεται καλύτερα στην μπάλα. Η εκτεθειμένη περιοχή ενσωματώνει ένα νέο ειδικά διαμορφωμένο προστατευτικό σχεδιασμό, ενώ το επάνω σημείο είναι κατασκευασμένο από συνθετικό δέρμα για πιο απαλή και καλύτερη αίσθηση στο πόδι.

Λίγα λόγια για το video T90 Strike Counter:
Στο πλαίσιο της παρουσίασης της εφαρμογής strike counter για το Facebook, η Nike δημιούργησε ένα μικρό σποτ που παρουσιάζει τα δυναμικά σουτ κορυφαίων ποδοσφαιριστών, όπως οι Higuain, Pato και Wesley Sneijder. Το video παρουσιάζει εύστοχα σουτ, τα οποία καταγράφονται και υπολογίζονται άμεσα χάρη στην τεχνολογία τρισδιάστατης απεικόνισης του strike counter. Τα γραφικά της κίνησης του ποδιού σε αργή κίνηση και οι πανηγυρισμοί για τα γκολ καταγράφονται σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο μετρητή σουτ, καθώς τα σουτ εκτοξεύονται από κάθε κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα