O Γκρανέρο και οι βόμβες

Ολυμπιακός θα κάνει μεταγραφή, μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό", έλεγαν στον Ολυμπιακό λίγο πριν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και φαίνεται πως αυτό θα πράξουν τελικά. Ο δανεισμός του Εστεμπάν Γκρανέρο της Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι παράλληλα παρακολουθούν τις περιπτώσεις των Λούτσο Γκονζάλες και του Τόμας Ροζίτσκι.

Εκτός από την απόκτηση του τερματοφύλακα,

που πρέπει να θεωρείται δεδομένη, στον Ολυμπιακό δεν θα έλεγαν όχι και στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, αλλά φαίνεται πως ξεχωρίζουν αυτά που αναφέραμε παραπάνω.

Αλλωστε, στο Λιμάνι διαψεύδουν τα περί ενδιαφέροντος για τον Φερνάντο Μπελούτσι. Για τους Λούτσο και Ροζίτσκι το ενδιαφέρον, όμως, είναι πραγματικό. Οι περιπτώσεις τους, ωστόσο, είναι δύσκολες.

Πιο εφικτή μοιάζει αυτή του Εστεμπάν Γκρανέρο, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί και ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Onda Cero" αναφέρει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο συζήτησε με τον παίκτη και τον έπεισε ότι θα ήταν καλύτερο να ολοκληρώσει τη χρονιά σε άλλη ομάδα, ώστε να πάρει αγώνες στα πόδια του.

Ετσι, ο Ολυμπιακός μπορεί να ελπίζει, αν και ενδιαφέρον υπάρχει ακόμη από Μάλαγα, Αρσεναλ, Μπέτις και Φιορεντίνα.

Οσο για την απόκτηση τερματοφύλακα, στον Ολυμπιακό ακόμη αναζητούν τον αντικαταστάτη του Φράνκο Κοστάντσο, με τον Μαριάνο Αντούχαρ, να μοιάζει για την ώρα φαβορί για τη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα