Pregame: Αστέρας - ΠΑΣ (17:15GR)

Τη δύναμη της έδρας του, όπου παραμένει αήττητος, φιλοδοξεί να εκμεταλλευθεί για ακόμη ένα παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική της Super League.

Στο γήπεδό τους, οι Αρκάδες έχουν 4 νίκες και 3 ισοπαλίες, που σημαίνει ότι έχει συγκεντρώσει τους 15 από τους 16 βαθμούς που έχουν στο ενεργητικό τους!

Παράλληλα, εντός έδρας έχουν πετύχει τα 6 από τα 8 γκολ

που έχει στο ενεργητικό τους και έχουν δεχθεί μόλις ένα από τα 17 που έχουν στο παθητικό τους! Στις τελευταίες 10 αγωνιστικές έχουν μόλις μία ισοπαλία (4 νίκες και 5 ήττες).

Από την άλλη πλευρά, σχεδόν τρεισήμισι μήνες έχει να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει να κερδίσει από τις 2 Οκτωβρίου, όταν επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας. Έκτοτε, σε 10 παιχνίδια πέτυχε μόλις 4 γκολ, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε 3 ισοπαλίες και 7 ήττες!

Εκτός έδρας, έχει πάρει βαθμό μόνο στο Αγρίνιο (2-2 με Παναιτωλικό), έχοντας χάσει τα υπόλοιπα 6 παιχνίδια. Επίσης μακριά από τους Ζωσιμάδες έχει σημειώσει τα 5 από τα 12 γκολ που έχει στο ενεργητικό του, ενώ έχει δεχθεί τα 13 από τα 20 γκολ.

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι επικρατεί ο νόμος της έδρας... Δύο παιχνίδια έχουν γίνει στα Γιάννινα και τα κέρδισε ο ΠΑΣ, ένα στην Τρίπολη και το πήρε ο Αστέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα