Pregame Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός (7/1, 17:15GR)

11:39 7/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Με ένα άκρως ενδιαφέρον... επαρχιώτικο ντέρμπι ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της Super League, με τον Αστέρα να φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Παναιτωλικό.

Ο Αστέρας προέρχεται από δύο εκτός έδρας αρνητικά αποτελέσματα και επιστρέφει στην έδρα του με στόχο να επιστρέψει και στις επιτυχίες. Αλλωστε, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος η δύναμη της έδρας του ήταν το μεγάλο του όπλο. Ιδιαίτερα μετά την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη, η ομάδα έχει να επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα.

Κάτι τέτοιο φιλοδοξεί να πετύχει

και απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος, όμως, προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να έχασε τους τρεις βαθμούς της νίκης στις καθυστερήσεις, ωστόσο, έπαιξε καλά και το ηθικό των παικτών του Μπάμπη Τεννέ είναι ανεβασμένο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας έχει δύο σημαντικές απουσίες, αλλά και δύο επιστροφές. Κωστούλας και Αλβαρεζ είναι τραυματίες, ωστόσο, στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι Χουανίτο και Πουλίδο.

Αναλυτικά οι είκοσι παίκτες της αποστολής: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Χουανίτο, Λαδάκης, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο, Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς, Έγκον, Χούλι, Μπρέσκα, Σολάκης, Μπακασέτας και Περόνε.

Από την άλλη μεριά, ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χαριστέα, Κουτρουμάνο και Αντι, αλλά είναι σημαντικό πως επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή, που ταξίδεψε στην Τρίπολη αποτελείται από τους: Τζενάμο, Αναστασιάδη, Κούσα, Μουμίν, Μπελεβώνη, Ρότσα, Θεοδωρίδη, Μπουμάλ, Πασά, Παλαιολόγο, Καπνόπουλο, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλο, Καραμαλίκη, Μπλάζιτς, Σιόντη και Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα