Pregame Λεβαδειακός - Αρης (18/1, 17:15GR)

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί την Τετάρτη (18/1, 17:15GR) τον Αρη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Λεβαδειακός έχει μένει χωρίς βαθμό τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και απέναντι στον Αρη θέλει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί.

Για να πετύχει το στόχο της, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα έχει ένα επιπλέον όπλο, καθώς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μπήκε στην αποστολή και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί από τον έλληνα τεχνικό.

Ο "Παπ" επιστρέφει στη Super League,

έπειτα από την περιπλάνησή του στο εξωτερικό και ασφαλώς θέλει να συνδυάσει με νίκη αυτή την ξεχωριστή για τον ίδιο στιγμή. Ετσι, ο Παράσχος τον έχει στην αποστολή, στην οποία βρίσκονται ακόμη οι:

Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλο, Αλεξίου, Λισγάρα, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου και Πόποβιτς.

Από την άλλη πλευρά, στον πάγκο του Αρη θα κάνει ντεμπούτο ο Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος ελπίζει σε ένα ξεκίνημα με τρίποντο. Ωστόσο, είναι αναγκασμένος να παρατάξει σύνθεση ανάγκης στη Λιβαδειά.

Ο Παπαστεριανός είναι τραυματίας, ο Φατί δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ και ο Καστίγιο θα μείνει εκτός λόγω καρτών.

Συνεπώς, ο Μασάδο δεν έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του και οι λύσεις που έχει στα χέρια του δεν είναι πολλές.

Ολα δείχνουν λοιπόν πως κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βελλίδης, με τους Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο είναι πιθανό να αγωνιστούν ο Πρίττας, ο Καζναφέρης και ο Κατίδης, έχοντας στα πλάγια τον Ουμπίδες και τον Γιαννιώτα. Οσο για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, είναι άγνωστο ποιος παίκτης θα κληθεί να την καλύψει και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ακόμη και παίκτης από την ομάδα Νέων!

Keywords
Τυχαία Θέματα