Pregame Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (14/1, 19:30GR)

Με νέο πρόσωπο τον Ντιόγκο ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη το Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League (14/1, 19:30GR).

Μία εβδομάδα μετά τη γκέλα με τη Δόξα Δράμας, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια από άλλες απώλειες και απέναντι στο Λεβαδειακό θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Ο Ντιόγκο

θα βρίσκεται έπειτα από 505 ημέρες στην ερυθρόλευκη αποστολή και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του αγώνα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οσο για τη βασική ενδεκάδα, ο Μέγιερι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μοντέστο (δεξιά), Μέλμπεργκ, Μαρκάνο στο κέντρο και Χολέμπας (αριστερά). Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μακούν και Μανιάτης, με τους Αμπντούν, Φουστέρ και Φετφατζίδη. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιραλάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Γέστε, Μόνχε και Ντιόγο. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Φέισα, ο Πάντελιτς, ο Τοροσίδης, ο Τζιμπούρ, ο Δασκαλάκης, ο Βαλεριάνος και ο Ποτουρίδης.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί το άγχος των ερυθρόλευκων και την ανάγκη τους για το θετικό αποτέλεσμα. Ο Παράσχος δεν υπολογίζει τους Μελισσά και Τομάς, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Μεντί και τον Βιάνα.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Στρατηλάτη, Κυριακίδη, Μουλόπουλο, Ζησόπουλο, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Mendy, Κόρμπο, Napoleoni, Viana, Μαχαίρα, Κοιλιάρα, Zahui, Favalli, Chumbinho, Ζουρούδη, Βασιλείου και Popovic.

Στο ματς του πρώτου γύρου στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 4-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα