Pregame: Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (3/12, 19:30GR)

Να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό 6-0 επί της Δόξας Δράμας θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί το Σάββατο (3/12, 19:30GR) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Παναιτωλικό για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει επιθετικό σχήμα, όπως έκανε και απέναντι στη Δόξα, με τον Πάντελιτς να διατηρεί τη θέση του στην κορυφή της

επίθεσης.

Επίσης, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα και Ορμπάιθ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μέγιερι και στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο και Χολέμπας.

Μοντέστο και Μανιάτης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας λίγο μπροστά τους τον Ιμπαγάσα, ενώ στην γραμμή κρούσης αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Πάντελιτς, Φετφατζίδης και ένας εκ των Αμπντούν και Μόνχε (αν μπει ο Τζιμπούρ θα κάτσουν στον πάγκο).

Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Μιραλάς, αλλά και ο Γιάννης Ζαραδούκας, που ακόμα δεν έχει πάρει την ευκαιρία του από τον Βαλβέρδε, ενώ ήταν στην 18άδα στο ματς με τη Δόξα. Εκτός πλάνων και ο Δασκαλάκης και φυσικά οι τραυματίες Φέισα, Μακούν, Γέστε, Φουστέρ, Μέλμπεργκ και Βαλεριάνος.

Για τον Παναιτωλικό, το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ασφαλώς ένα πολύ δυνατό τεστ με τον Μπάμπη Τεννέ να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Θεοδωρίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και αναμένεται να είναι στην 11άδα, ενώ η μόνη σημαντική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου, Μπαμόγκο.

Συγκεκριμένα η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου αποτελείται από τους: Τζενάμο, Κουτρομάνο, Αναστασιάδη, Κούσα, Μουμίν, Μπελεβώνη, Ρότσα, Θεοδωρίδη, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγο, Χαριστέα, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλο, Καραμαλίκη, Μπλάζιτς, Σιόντη, ’ντι και Καμαρά.

Ιστορία
Μόνο δύο φορές έχουν συναντηθεί στην Α` Εθνική, Ολυμπιακός και Παναιτωλικός, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ισάριθμες νίκες.

1977 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-0
1976 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 4-1

Keywords
Τυχαία Θέματα