Pregame: Ξάνθη - Ολυμπιακός (17:15)

Με πολλές και σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να βγει... στεγνός από τα Πηγάδια, με αντίπαλο την Ξάνθη, η οποία παραμένει αήττητη για 9 διαδοχικές αγωνιστικές, επίτευγμα που αποτελεί ρεκόρ για την ακριτική ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ (το ένα με πέναλτι - από τον Λεονάρντο) στις τελευταίες 9 αγωνιστικές, διάστημα

στο οποίο μετράει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Τελευταία της ήττα στις 29 Οκτωβρίου, όταν ο Παναιτωλικός την κέρδισε 2-0 στο Αγρίνιο. Η ήττα από τον Παναιτωλικό είναι η μοναδική για την Ξάνθη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο έχει συγκεντρώσει τους 22 από τους 26 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό της!

Εντός έδρας έχει κερδίσει τα μισά από τα 8 ματς, ενώ έχει 2 ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, παιχνίδια στα οποία δέχθηκε 7 γκολ και πέτυχε 5!

Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί γκολ μόνο από τον Λεβαδειακό στις τελευταίες 8 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο μετράει 7 νίκες και μια ισοπαλία - σοκ με τη Δόξα Δράμας.

Έχει να χάσει από τις 27 Νοεμβρίου, όταν ο Αστέρας Τρίπολης τον κέρδισε 2-0. Αυτή είναι και η μοναδική του ήττα στο πρωτάθλημα> Στα υπόλοιπα 7 εκτός έδρας παιχνίδια, έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Σε δύο ματς δεν έχει σκοράρει φέτος. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (0-2) και με τη Δόξα (0-0)!

Από 4 διαδοχικές νίκες, όπου πέτυχε 9 γκολ και δέχθηκε ένα, προέρχεται ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη. Επίσης είναι αήττητος 5 σερί ματς (ισοπαλία το άλλο). Η Ξάνθη έχει να τον κερδίσει από την περίοδο 2005-06 (1-0).

Συνολικά σε 22 παιχνίδια που έχουν γίνει στην Ξάνθη, ο Ολυμπιακός μετράει 15 νίκες (!), η τοπική ομάδα 5 και μόλις 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα συνολικά γκολ είναι 47-25 υπέρ των ερυθρολεύκων (72 γκολ σε 22 παιχνίδια: 3,3 κατά μέσο όρο)!

Μόνο τρεις φορές δεν έχει σκοράρει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Ξάνθης!

Keywords
Τυχαία Θέματα