Αγωνία για τον Φωτάκη στον ΠΑΟΚ, ενόψει Σάμροκ και Αρη

O ΠΑΟΚ έμεινε στο "χ" με τον ΟΦΗ και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή της Superleague, αλλά το χειρότερο είναι πως ο Λάζλο Μπόλονι δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Φωτάκη για τα ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς και

τον Αρη, που ακολουθούν.

Ο διεθνής μέσος αποχώρησε ως τραυματίας στο 33’ της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας αναφέρουν πως πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού στο πάνω μέρος του αριστερού προσαγωγού. Αυτό σημαίνει πως είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί την Πέμπτη (20/10) στο ματς του Europa League με τη Σάμροκ Ρόβερς, ενω είναι αβέβαιο και το αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Αρη.

Ο 30χρονος άσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις εντός της ημέρας, οι οποίες θα δείξουν με ακρίβεια τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αλλά και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Αυτό περιμένει και ο Λάζλο Μπόλονι για να κάνει τα πλάνα του ενόψει Σάμροκ, που εκτός του Φωτάκη, δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί και ο Πάμπλο Κοντρέρας, αλλά και ο Σωτήρης Μπαλάφας.

Keywords
Τυχαία Θέματα