Αλεξανδρής: Να γελάσουμε και λίγο

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και τη νίκη της ομάδας, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με τον Ντομινίκ Τζέιμς. Ο προπονητής του Αρη μίλησε για τη δικαίωση του σωματείου και εμμέσως δεν απέρριψε το παραμικρό. Ισως και την επιστροφή του, από τη στιγμή που η Παρτίζαν Βελιγραδίου έδωσε τελεσίγραφο στον ατζέντη του παίκτη για να βρει λύση.

"Να γελάσουμε και λίγο γιατί περάσαμε δύσκολα από κάποιες ήττες που δεν έπρεπε να έρθουν. Σήμερα, παρά τις απουσίες, η ομάδα

έδειξε χαρακτήρα και θα πω κάτι έτσι όπως το αισθάνομαι. Οπως λέει ο Γιάννης Δαμιανίδης είμαι έντονα συναισθηματικός άνθρωπος και θα σας πω ότι είμαστε ένα επιτελείο μια γροθιά. Συνεργάτες, προσωπικό. Εχουμε πάρει αυτά τα παιδιά και τα δουλεύουμε. Σήμερα είχαμε έξι ρούκις. Απ' όλη αυτή τη δουλειά που κάνουμε φαίνεται ότι από τέτοια υλικά χτίζονται τα όνειρα. Γιατί έχουμε όνειρα γι' αυτή την ομάδα, θέλουμε να τη δούμε να είναι ψηλά και αισθανόμαστε συγκινημένοι από τη συμπαράσταση του κόσμου.

"Χρειάζεται υπομονή για να κάνουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας, αλλά και να αντέξουμε στα προβλήματα. Εννοώ ότι μείναμε λίγοι. Το αβαντάζ αυτής της ομάδας είναι ότι δουλεύει καλά, αλλά με τις ελλείψεις, η δυναμικότητα των προπονήσεων έχει πέσει. Σήμερα όμως τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια, κάλυψαν τις απουσίες, έκαναν καταπληκτική εμφάνιση. Αυτή η νίκη μας κρατάει ζωντανούς. Πρέπει πλέον να κερδίσουμε τη Δράμα και μετά να πάμε και να παίξουμε τη Τρίτη την ευρωπαϊκή παρουσία μας. Εμείς θα προετοιμάσουμε την ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά για να αντέξει στη πίεση", είπε και ρωτήθηκε για προηγούμενες δηλώσεις του σχετικά με τη λειτουργία της ομάδας.

"Είμαστε μια γροθιά κι αυτό που ρωτάτε είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που λέω. Το ότι υπάρχουν προβλήματα δεν σημαίνει ότι χάλασαν οι σχέσεις. Από εκείνες τις δηλώσεις υπάρχει μια ομαλοποίηση των πραγμάτων, δεν θέλουμε να δίνουμε αφορμή για σχόλια. Μεσολάβησε και η συνάντηση με τον πρόεδρο και είπαμε ότι ουδείς περισσεύει στη προσπάθεια που κάνουμε για να τελειώσει η χρονιά", είπε.

Ρωτήθηκε για την ενίσχυση της ομάδας, όπου απάντησε ότι "κάναμε τις εισηγήσεις μας στον πρόεδρο, για δύο θέματα. Το ένα θέμα είναι αυτό του Τζέιμς που το σωματείο πρέπει να δικαιωθεί με οποιαδήποτε μορφή δικαίωσης ή οικονομική ή μια συγνώμη. Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές από τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση από τη ΦΙΜΠΑ. Είναι κι αυτό ένα θέμα που το διαχειρίζεται ο πρόεδρος. Ελπίζω να αλλάξει κάποια στιγμή και να πάρουμε παίκτες. Είμαστε αρκετά καλοί για να προετοιμάσουμε ένα παιχνίδι, αλλά είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα με αυτές τις εντάσεις", είπε.

Ο Νταν Μαυραειδής υποστήριξε ότι 'παίξαμε καλά για 30-35 λεπτά, παρότι αγωνιστήκαμε χωρίς δύο αρχηγούς μας. Τα καταφέραμε, πήραμε μια μεγάλη νίκη την οποία χρειαζόμασταν, αφού μας είχε επηρεάσει ψυχολογικά το σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών. Σημασία έχει ότι μείναμε ζωντανοί στη προσπάθεια που κάνουμε γι

Keywords
Τυχαία Θέματα