Αμφίβολος για Κέρκυρα ο Χολέμπας

Το Σάββατο (10/12) θα κριθεί η συμμετοχή του Χοσέ Χολέμπας στο ματς της 13ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα, αφού ο τραυματισμός του στο ματς με την Αρσεναλ τον κράτησε εκτός προπόνησης σήμερα (8/12), ενώ το ίδιο θα συμβεί και την Παρασκευή (9/12).

Τις υπηρεσίες του ελληνογερμανού θα στερηθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε

στο εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρας, αφού έχει αποκομίσει πρόβλημα από το παιχνίδι του Champions League.

Ο ίδιος θέλει να παίξει και τονίζει πως θα προλάβει, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του και αν δεν βρεθεί στο 100% η λογική λέει πως ο Βαλβέρδε δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Η διάγνωση του τραυματισμού του Χολέμπας αναφέρει πως έχει υποστεί ένα οίδημα μαλακών μορίων αριστερής κνήμης και ένα μικρό υποπεριοστικό αιμάτωμα στην ίδια περιοχή.

Οπως ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού "ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή και η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί αύριο".

Αν τελικά δεν τα καταφέρει, ο Χολέμπας, που θα δοκιμάει το πόδι του το Σάββατο (10/12) θα είναι η πέμπτη απώλεια για τον βάσκο τεχνικό, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση στο νησί των Φαιάκων τους Γέστε, Ιμπαγάσα, Μακούν και Φέισα.

Keywords
Τυχαία Θέματα