Αναλαμβάνει δράση ο Μαρινάκης

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι έχει ξεκινήσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει δράση. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αρχικά θα συναντηθεί με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας, ενώ θα επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ώστε να εμψυχώσεις του ποδοσφαιριστές.

Ο Ερνέστο

Βαλβέρδε προετοιμάζει την ομάδα ώστε να είναι πανέτοιμη για το μεγάλο ματς της 10ης αγωνιστικής και η διοίκηση από την πλευρά της θα κάνει τις δικές της κινήσεις για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα.

Προς αυτή την κατεύθυνση αναλαμβάνει δράση ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που την Τρίτη (15/11) θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους του συλλόγου. Στόχος είναι να μην παρατηρηθούν φαινόμενα όπως αυτά του περσινού ντέρμπι στο Φάληρο και να κυλήσουν όλα ήρεμα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα και την στάση των φιλάθλων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και επιθυμία τους είναι να μην δημιουργηθεί το παραμικρό στο ντέρμπι, που θα μπορεί να βλάψει την ομάδα.

Επόμενη κίνηση του Μαρινάκη θα είναι η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη. Αυτό αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (17/11), όταν θα έχουν επιστρέψει και οι διεθνείς και θα είνα άπαντες παρόντες στις εγκαταστάσεις.

Οπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων θα προσπαθήσει να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε, ενώ αναμένεται να τους ανακοινώσει και κάποιο πριμ σε περίπτωση νίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα