Απάντηση από ερυθρόλευκους... κύκλους

Συνέχεια στη διαμάχη της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την απόπειρα επίθεσης στον Δημήτρη Καλόπουλο έδωσε ο Ολυμπιακός. Οχι μέσω επίσημης ανακοίνωσης, αλλά μέσω... κύκλων αυτή τη φορά.

Οι ερυθρόλευκοι τονίζουν πως οι πράσινοι δίνουν λαβή σε κουκουλοφόρους να μπουκάρουν στα γήπεδα, ενώ προσθέτουν πως τέτοιες τακτικές θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Οι... κύκλοι του Ολυμπιακού

κατηγορούν τον αιώνιο πως δεν "έκανε λόγο για την ταμπακέρα" και εξαπολύουν νέα βέλη προς την Πολιτεία, που όπως υποστηρίζουν αδρανεί.

Αρχικά από το Λιμάνι εξηγούν γιατί εξέδωσαν ανακοίνωση, λέγοντας πως "η χθεσινή ανακοίνωση είχε ως στόχο να καυτηριάσει 2 θέματα: Πρώτον τη συστηματική τακτική της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία δίνει λαβή σε κουκουλοφόρους να μπουκάρουν στα γήπεδα (όπως δήλωσε ακόμα περιμένει ο φίλαθλος κόσμος να καταδικάσουν).

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δε θέλουν να καταλάβουν ότι οι τακτικές αυτές θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και μάλλον, ακόμα και με τη σημερινή άρνηση της καταδίκης του συμβάντος της Κατερίνης εκ μέρους τους, δείχνουν ότι δεν έχουν καμιά κουβέντα για την ταμπακιέρα!

Αυτό λοιπόν το ποδόσφαιρο και τις αποκρουστικές τακτικές που το πλήττουν ανεπανόρθωτα δείχνουν να ανέχονται και να υποκινούν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως υποστήριζαν στο λιμάνι.

Δεύτερον την προκλητική αναλγησία των αρμοδίων φορέων για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλήρη αδράνεια. Γερουλάνος, Μπιτσαξής, Παπουτσής, Πιλάβιος και Super League δεν αντιδρούν για τα αίσχη της Κατερίνης, δε δείχνουν να συγκινούνται για τον μεγάλο κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας ενός ανθρώπου και βέβαια, εάν οι πρωταγωνιστές ήταν …άλλοι, τότε θα είχαν γυρίσει τη γη ανάποδα.

Προφανώς, οι στάσεις αυτές ίσως έχουν και έναν άλλο σκοπό: να παίρνουν μαθήματα οι υποψήφιοι μιμητές τους και να συνεχίζουν την εγκληματική δράση τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα