Αποχαιρέτησε τους κίτρινους ο Τσιώλης

Η προπόνηση του ’ρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μπορεί να ήταν κεκλεισμένων των θυρών όχι όμως και για τον Σάκη Τσιώλη. Ο καρδιτσιώτης τεχνικός και μέχρι χθες (31/10) το απόγευμα του ’ρη έδωσε το παρών και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι ποιος θα είναι ο διάδοχός του την ίδια ώρα που υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Τσιώλης βρίσκεται ήδη για τον δρόμο για την Τρίπολη και τον πάγκο του Αστέρα.

Ο Τσιώλης αφού έλυσε χθες το απόγευμα κοινή

συναινέσει το συμβόλαιό του με την διοίκηση της ΠΑΕ ’ρης μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα πέρασε λίγο μετά τις 15:30GR την πόρτα των βοηθητικών εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου με έναν και μόνο σκοπό.

Να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους με πολλούς εξ αυτών είχε συνεργαστεί από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πριν από οχτώ μήνες.

Ο Τσιώλης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ’ρη που μέχρι χθες ήταν υπό τις οδηγίες του μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και μεταξύ άλλων τους είπε: "Όλοι θα γίνουμε πιο σοφοί από δω και πέρα.

Ο σωματικός πόνος μας κάνει πιο δυνατούς και πιο σοφούς. Μακάρι να τα φέρει έτσι ο Θεός και να βρεθούμε μαζί στο μέλλον", και αμέσως μετά προσπάθησε να τους τονώσει την ψυχολογία τους εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεών τους.

"Είστε όλοι σας πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι ακόμη αρχή, η ομάδα έχει δύο ματς λιγότερα και μπορείτε να ανατρέψετε την κατάσταση. Να είστε ενωμένοι και όλα θα πάνε καλά.

Σας πιστεύω και πάντα θα ενδιαφέρομαι και θα ρωτώ για τον ’ρη. Σας εύχομαι τα καλύτερα", κατέληξε ο 52χρονος Καρδιτσιώτης τεχνικός πριν αποχωρήσει για να ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αυτή έγινε υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Κ20 του ’ρη, Νίκου Πασσιαλή, κι ενώ στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκαν δύο προσωπικοί φίλοι του Τσιώλη από τον Βόλο αλλά και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ’ρης, Γιάννης Κόντης.


Keywords
Τυχαία Θέματα