Απομακρύνονται οι περιπτώσεις των Ακινγκμπάλα και Ντόουντελ για τον Ολυμπιακό

17:23 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Αλλαγή δεδομένων έχει προκύψει στα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού, αφού οι περιπτώσεις των Ακινγκμπάλα και Ντόουντελ παρουσιάζουν πολλά εμπόδια.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Ντούσαν Ιβκοβιτς, είχε καταλήξει στο συγκεκριμένο δίσυμο για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, αλλά όπως όλα δείχνουν θα

πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του.

Με τον Ακινγκμπάλα, ο Ολυμπιακός μπήκε στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και υπήρχε πρόοδος στις συζητήσεις, όμως ξαφνικά η Νανσί έκανε πίσω.

Προφανώς γιατί δεν βρήκε τον αντικαταστάτη ή γιατί θέλει να πάρει περισσότερα χρήματα από τους ερυθρόλευκους. Ετσι, δεν δείχνει να προχωράει η περίπτωση του.

Αναφορικά με τον Ντόουντελ, ο 27άχρονος αμερικανός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός παρκέ για αρκετό χρονικό διάστημα.

Οι Φίνοιξ Σανς τον υπολόγιζαν για δεύτερο πλέι μέικερ, αλλά δεν τον πήραν επειδή έχει πρόβλημα στην δεξιά επιγονατίδα και ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει.

Οπως όλα δείχνουν οι δύο περιπτώσεις δεν θα έχουν θετική κατάληξη για τους κυπελλούχους Ελλάδας, ενώ παράληλλα ο Μάρκο Γιάριτς είναι πάντα διαθέσιμος για τη θέση του πλέι μέικερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα