Αρκετοί παίκτες του ΝΒΑ επιθυμούν την διάλυση της ένωσης που τους εκπροσωπεί!

Το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων και το παρατεταμένο lockout στο NBA, φαίνεται πως έχει οδηγήσει αρκετούς παίκτες του πρωταθλήματος να σκέφτονται την διάλυση της ένωσης που τους εκπροσωπεί!

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας espn.com κάνει λόγο για τηλεφωνική συνδιάσκεψη που είχαν οι παίκτες την Τρίτη (1/11) και την Πέμπτη (3/11) με δικηγόρο, ώστε να συζητήσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διάλυσης της λίγκας.

Οι πηγές, οι οποίες αναφέρονται στο δημοσίευμα, αποκάλυψαν ότι επικεφαλής

των τηλεφωνικών αυτών συζητήσεων ήταν ο Πολ Πιρς, ωστόσο η λίστα με τα ονόματα των παικτών είναι αρκετά μεγάλη, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 100 αθλητές συμμετείχαν στις συζητήσεις.

Ντουέιν Ουέιντ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Ρέι Αλεν, Μπλέικ Γκρίφιν, Γκραντ Χιλ, Αλ Χόρφορντ, Τάισον Τσάντλερ, Τζέισον Κιντ και Ντε Αντρε Τζόρνταν είναι μερικά από τα ονόματα των παικτών που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πηγές αναφέρουν ότι οι παίκτες είναι έντονα δυσαρεστημένοι, τόσο με την πλευρά της ένωσης, όσο και των ιδιοκτητών και έχουν σκοπό να πιέσουν για την άρση της πιστοποίησης της ένωσής τους. Για να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τους κανονισμούς πρέπει το 30% των παικτών (περίπου 130 αθλητές) της ένωσης να υπογράψουν για την διάλυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα