Αξιζε νίκη και θρίαμβο!

Oι Πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν για ακόμα μία φορά γιατί αξίζουν και τον φετινό τίτλο. Οι ερυθρόλευκοι ισοπέδωσαν τους πράσινους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 22-6 τελικές και 13-3 εύστοχες. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Ωστόσο, οι παίκτες του Βαλβέρδε δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κι έφυγαν για τα αποδυτήρια απογοητευμένοι, βλέποντας τον πίνακα του γηπέδου να γράφει το τελικό 1-1.

Τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού

δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν πήραν τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι.

Τι μπορούμε να πούμε και τι να αναλύσουμε; Ολος ο κόσμος είδε τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Η διαφορά του πρωταθλητή με τους ψευτοπρωταθλητές του Τσάκα και του Αόρατου Πρίγκιπα, με τις υποτιθέμενες υπογραφές των εκατομμυρίων και το γήπεδο στολίδι στο Βοτανικό, φάνηκε για ακόμη μία φορά.


Ετσι έχουν τα πράγματα, όπως και να το κάνουμε. Η ομάδα μας είναι καλύτερη και το έδειξε κόντρα σε αυτούς που μας αμφισβητούν. Η νίκη δεν ήρθε θα πολλούς λόγους, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, όσο κι αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι ήδη σε πράσινα χέρια.

Αυτό το παραδέχθηκε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ότι δηλαδή κανείς δεν βγαίνει πρωταθλητής από τώρα.

Οσον αφορά το προφίλ του αγώνα, ο… λυσσασμένος τρομοκράτης από την Αλγερία, Τζιμπούρ, χτύπησε και πάλι κόντρα στον πελάτη του, σκοράροντας ένας τέρμα που δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουμε τη νίκη.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, Μακούν και Μιραλάς συνεργάστηκαν άψογα και με τον τελευταίο να βγάζει παράλληλη σέντρα στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟ, να βρίσκει τον Τζιμπούρ και με κοντινό πλασέ να γράφει το 1-1, που έμεινε και μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αν και από το πουθενά, αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ ήταν οι πράσινοι. Η τύχη με το μέρος τους ή μάλλον εναντίον του Ολυμπιακού αλλά αυτό είναι κάτι που θέλουμε να ξεχάσουμε. Όπως και να `χει τα παιδιά του Τσάκα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον Κουίνσι να περνάει τον Παπαδόπουλο και να γυρίζει την μπάλα στον Ζεκά, ο οποίος πρόλαβε τον Τοροσίδη και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Από δύο δοκάρια είχαν και οι δύο ομάδες, με το

Keywords
Τυχαία Θέματα