Μπάντοβιτς: Με μια νίκη αλλάζουν τα πάντα

Η Κέρκυρα δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και η νίκη επί του Ατρομήτου στο κυριακάτικο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για τους Φαίακες. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (13/10) επισήμανε πως με μία νίκη όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

"Στο τελευταίο παιχνίδι, βάσει της εικόνας μας, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Οι παίκτες μου αντέδρασαν πολύ καλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς, κυνηγήσαμε το ματς

μέχρι το 95’, είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά μας έλλειψε το γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πάθος και τη διάθεση των παιδιών, κρατάω πολλά θετικά και, ως προς αυτό, το ματς στα Γιάννινα είναι ένας “οδηγός”. Έστω κι αν, αγωνιστικά, το προσεχές με τον Ατρόμητο είναι λίγο διαφορετικό. Είναι μια δύσκολη ομάδα, αήττητη. Σε θέμα τακτικής θα δούμε πώς θα πρεσάρουμε, είναι σημαντικό να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση, ώστε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Να λειτουργήσουμε σωστά –τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά- για να πάρουμε αυτό που θέλουμε", τόνισε αρχικά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Σχετικά με το εάν ο σαββατιάτικος αγώνας είναι για τον ΑΟΚ ένας πρώιμος

Keywords
Τυχαία Θέματα