Μπαρτζώκας: Εχω ενστάσεις για τη διαιτησία

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, που πάλεψε το ματς μέχρι τέλους, αλλά δεν έκρυψε πως ο Πανιώνιος έχει παράπονα από τα σφυρίγματα των διαιτητών.

"Η νίκη μας είναι σημαντική καθώς επετεύχθη απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και τα γυρίζει. Σήμερα βέβαια έπαιξαν ρόλο οι κακές επιλογές μας στην επίθεση και τα παιδαριώδη λάθη, όμως έχω ένσταση και για τη διαιτησία σε δύο τουλάχιστον φάσεις", τόνισε συγκεκριμένα ο έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

"Στις

τρεις βολές του Χατζή όπου ο Μπατής δεν τον ακούμπησε και στα 5’’ όπου δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ του Κις και του Τόμπσον. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το αποδείξουμε στο ματς με τον ’ρη".

Από την πλευρά του ο Κώστας Φλεβαράκης σχολίασε: "Για μία ακόμη φορά γυρίσαμε ένα ματς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν. Ο Ηλυσιακός προσπαθεί με εντιμότητα και χαμηλά οικονομικά δεδομένα να πετύχει τους στόχους του και ταυτόχρονα να μην συνεχίσει αυτή την κατάσταση ασυδοσίας που οδήγησε εδώ που οδήγησε την ελληνική κοινωνία. Απαιτούμε όμως μεγαλύτερο σεβασμό από όλους. Και μιας και ο Γιώργος αναφέρθηκε στη διαιτησία, εγώ θα πω μόνο τούτο. Ο Ηλυσιακός είναι μακράν από τη δεύτερη η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα