Μπαρτζώκας: Ομαδική δουλειά και συγκέντρωση

Ομαδική δουλειά και συγκέντρωση ζητάει ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Α1.

"Είναι ένα παιχνίδι που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ή όχι", ανέφερε αρχικά ο έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Με την κοντόφθαλμη λογική είναι διαφορετικό το παιχνίδι χωρίς φιλάθλους, αλλά το μπάσκετ πρέπει να το βλέπει ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ έμπειρη

ομάδα με καλούς παίκτες και επίσης έναν προπονητή που βρίσκεται για τρίτο χρόνο στην ομάδα και έχει περάσει την φιλοσοφία του.

Εμείς σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία μέσα από την ομαδική δουλειά την συγκέντρωση και την διάρκεια".

Από την πλευρά του, ο Κις δήλωσε: "Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια δυνατή ομάδα. Προερχόμαστε από δυο καλά αποτελέσματα στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Για να γίνει αυτό, πρέπει από το πρώτο λεπτό να είμαστε καλή στην άμυνα προσηλωμένοι στην τακτική μας και να παλέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα