Μπερνς: Νίκη για καλές γιορτές

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άρπαξε την ευκαιρία του από τον Νίκο Κωστένογλου ο Νέιθαν Μπερνς στην αναμέτρηση με την Στουρμ Γκρατς, καθώς κατάφερε να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Ο αυστραλός επιθετικός της μίλησε στην Nova για το ματς με τον Ατρόμητο και αφού στάθηκε στο καλό κλίμα, που επικρατεί στην Ενωση, έδωσε σύνθημα νίκης για καλές γιορτές.

"Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή. Φυσικά και το

να κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, παίζοντας καλά, και νομίζω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά και στα επόμενα παιχνίδια θα συνεχίσουμε να είμαστε όλοι πολλοί χαρούμενοι", είπε αρχικά και πρόσθεσε.

"Θα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε αυτή τη σεζόν. Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Εμείς παίζουμε μακριά από την έδρα μας, που πάντα είναι δύσκολο αυτό. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τα Χριστούγεννα, γιατί αν δεν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, δεν θα μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε τις γιορτές".

Οσο για την προσωπική του απόδοση στο παιχνίδι της Αυστρίας με την Στουρμ Γκρατς: "Δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε ένα και μόνο παιχνίδι. Φυσικά χάρηκα που σκόραρα αλλά κοιτάζω να πάρω κάποια λεπτά συμμετοχής, να συγκεντρωθώ στην προπόνηση, ίσως μου δοθεί η δυνατότητα στον αγώνα της Κυριακής και με την προηγούμενη εμφάνισή μου να επενδύσω πάνω σε αυτή και να παίξω το ίδιο καλά, αν μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα