Χάλασε το πάρτι του Ντάλας ο ΛεΜπρόν!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χάλασε το πάρτι των Μάβερικς, στην άτυπη ρεβάνς των Χιτ για το χαμένο περσινό πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/12), το Μαϊάμι πέρασε από το Ντάλας με 105-94, με τον Βασιλιά να πετυχαίνει 37 πόντους και τον Γουέιντ άλλους 26.

Από την πλευρά των Πρωταθλητών, που ήθελαν να ξεκινήσουν τη φετινή σεζόν, όπως τελείωσαν την περσινή, αλλά δεν τα κατάφεραν, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τέρι με 23, ενώ 21 πέτυχε ο Νοβίτσκι.

Στα

άλλα ματς της πρεμιέρας, οι Σικάγο Μπουλς απέδειξαν πως δίκαια θεωρούνται ως ένα από τα φετινά φαβορί, αφού έκλεισαν το σπίτι των Λέικερς, επικρατώντας με 88-87.

Οι Ταύροι ανέτρεψαν μια διαφορά έξι πόντων στα τελευταία 54'', ενώ το νικητήριο καλάθι πέτυχε ο Ρόουζ, που ήταν και ο κορυφαίος της ομάδας του με 22 πόντους. Την τελευταία επίθεση των Λιμνανθρώπων πήρε κι έχασε ο Μπράιαντ, που σταμάτησε στους 28 πόντους.

Με το δεξί ξεκίνησε και ένα από τα μεγαλύτερα αουτσάιντερ της σεζόν, οι Λος Αντζελες Κλίπερς των Πολ και Γκρίφιν, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στο Γκόλντεν Στέιτ, το οποίο και συνέτριψαν με 105-86. Νίκη και για την Οκλαχόμα του Ντουράντ, που επικράτησε 97-89 του Ορλάντο.

Νωρίτερα, στο παιχνίδι που άνοιξε τη φετινή αυλαία του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, η Νέα Υόρκη επικράτησε 106-104 της Βοστώνης, με τον... αφιονισμένο Καρμέλο Αντονι να σκοράρει 37 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παιχνιδιών της πρεμιέρας του ΝΒΑ:
Ντάλας Μάβερικς - Μαϊάμι Χιτ 94-105
Νιου Γιορκ Νικς - Μπόστον Σέλτικς 106-104
Λος Αντζελες Λέικερς - Σικάγο Μπουλς 87-88
Οκλαχόμα Θάντερ - Ορλάντο Μάτζικ 97-89
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Λος Αντζελες Κλίπερς 86-105

Keywords
Τυχαία Θέματα