Χαραλαμπίδης: Ανώτερη η Πόρτο, αλλά...

O ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Τρίτη (1/11) την Πόρτο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Πριν από δύο εβδομάδες ο ΑΠΟΕΛ απέσπασε ισοπαλία μέσα στο Ντραγκάο, ωστόσο, ο Χαραλαμπίδης τονίζει πως φαβορί για την αναμέτρηση στην Κύπρο

είναι και πάλι η Πόρτο.

Αρχικά, ο Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του στραβοπάτησε στην Κύπρο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της με την Ανόρθωση: "Η αλήθεια είναι ότι προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα στην Κύπρο. Κάναμε κακή εμφάνιση, αλλά γενικά θεωρώ ότι οι ομάδες που προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα, γίνονται πιο συμπαγείς".

Οσο για το ματς με την Πόρτο είπε: "Θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο στο ερχόμενο παιχνίδι με την Πόρτο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο μας, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιοι είμαστε εμείς και σε ποιο όμιλο είμαστε. Θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα του ΑΠΟΕΛ σε όποιο γήπεδο και αν παίζει στην Ευρώπη μπορεί να βγάζει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Μπορεί να παίξει και αμυντικό και επιθετικό ποδόσφαιρο συγχρόνως, είτε εντός, είτε εκτός Κύπρου.

Ο αντίπαλός μάς φυσιολογικά είναι ανώτερος από τη δική μας ομάδα. Το κατανοούμε, το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ήδη στην Ευρώπη το κάνουμε αυτό. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα ή τουλάχιστον να γίνει μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση".

Keywords
Τυχαία Θέματα