Χωρίς κόσμο στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Τείνει πλέον να γίνει συνήθεια, καθώς σ' ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί την συμπαράσταση των οπαδών του, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και η Αστυνομία αρνήθηκαν να δώσουν εισιτήρια στους πράσινους για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος στους Ζωσιμάδες!

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό

έλαβε χώρα την Τρίτη (10/1) ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων και της αστυνομικής διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Οι πράσινοι ζήτησαν εισιτήρια για τους οπαδούς τους, ωστόσο πήραν αρνητική απάντηση από τους ανθρώπους του ΠΑΣ, αλλά και από την Αστυνομία.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Ηπείρου επικαλέστηκαν τα όσα είχαν γίνει στο ΟΑΚΑ πριν από 2 χρόνια, με οπαδούς του Τριφυλλιού να επιτίθενται με φωτοβολίδες κατά Γιαννιωτών.

Παράλληλα, η κυανόλευκη ΠΑΕ έχει αποφασίσει από τα τέλη της προηγούμενης σεζόν ότι θα παραχωρούνται εισιτήρια μόνο σε όσους δίνουν και το αντίστροφο. Στο ματς του α' γύρου ο Παναθηναϊκός δεν είχε δώσει εισιτήρια σε Γιαννιώτες, έτσι και τώρα οι τελευταίοι δεν έδωσαν στους πράσινους.

Την ίδια ώρα και η Αστυνομία ήταν αρνητική στην μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα, επικαλούμενη λόγους τάξης, ενώ αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να παραμείνει κλειστή η θύρα 7 και μόνο αν εξαντληθούν τα εισιτήρια σε όλες τις άλλες θύρες, να ανοίξει με απόφαση που θα ληφθεί στη νέα σύσκεψη την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα