Χωρίς Μίχο, Κοντοδήμο στο ΟΑΚΑ η Κέρκυρα για το ματς με τον Παναθηναϊκό

23:53 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Με δύο απώλειες θα κατέβει στην Αθήνα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η Κέρκυρα, καθώς ο Χάβι Γκράθια δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Χαρίδημο Μίχο και στον τιμωρημένο Δημήτρη Κοντοδήμο.

Μία προπόνηση, στον Πλάντραφο, περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (5/1) για τους παίκτες της Κέρκυρας, την επομένη της νίκης επί του Αρη.

Σ’ αυτήν δεν μετείχε ο Χαρίδημος Μίχος, ο οποίος τραυματίστηκε

στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε θλάση στον γλουτιαίο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής, με τον Παναθηναϊκό.

Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Δημήτρης Κοντοδήμος, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Ο Κοντοδήμος συνέχισε και την Πέμπτη (5/1) το ατομικό του πρόγραμμα, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Την Παρασκευή οι Φαίακες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, με μία πρωινή προπόνηση (στον Πλάντραφο). Η αναχώρησή τους για την Αθήνα είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου. Η επιστροφή τους στο νησί θα γίνει το πρωί της Δευτέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα