Χωρίς Τόμας και Ζουέλα με Αρη

Την αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη την Πέμπτη (12/1) ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης, μετά το τέλος της σημερινής (10/1) προπόνησης. Ο 42χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε σ' αυτή 20 ποδοσφαιριστές, ενώ εκτός έμειναν οι Γουέιν Τόμας και Φρανσίσκο Ζουέλα.

Ο άγγλος αμυντικός νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς του πρωταθλήματος την Κυριακή (15/1). Ο Ζουέλα από την άλλη, έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Αγκόλας ενόψει της συμμετοχής της στο Κόπα

Αφρικα.

Την αποτελούν 20 παίκτες που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Σκόνδρας, Καραμάνος, Νάστος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Τάτος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μήτρογλου, Δημούτσος, Μακρής, Αναστασάκος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Επστάιν, Γιαννούλης.

Η αποστολή θα προπονηθεί αύριο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο Β«ΜαζαράκηΒ» και στην συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Το 3ο ενοποιημένο Λύκειο Περιστερίου θα επισκεφθεί αύριο η ομάδα μας για να μοιράσει εισιτήρια στους μαθητές για τα δύο παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ’ρη. Την αντιπροσωπεία θα αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Καραγκούνης, Παναγιώτης Μπάλλας, Τάσος Καραμάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα