"Δεν τελείωσε τίποτα, νίκες μέχρι τέλους"

Να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (23/1). Ο βάσκος τεχνικός τόνισε στους ερυθρολεύκους πως δεν έχει τελειώσει τίποτα σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους ζήτησε να δείξουν στο γήπεδο πως είναι η καλύτερη ομάδα και παράλληλα να κερδίσουν όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το κλίμα δεν ήταν

το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα στη Ξάνθη, ωστόσο αυτό, που τονίζουν προς κάθε κατεύθυνση στο Λιμάνι είναι πως η ομάδα παραμένει ενωμένη για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Βαλβέρδε από την πλευρά του θέλησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του, με στόχο να τους κρατήσει ανεπηρέαστους από τη νέα βαθμολογική απώλεια και το θόρυβο, που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ομάδα.

"Δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα. Κάναμε μία ήττα αλλά οφείλουμε να προχωρήσουμε", τους είπε μεταξύ άλλων ο βάσκος τεχνικός, που στη συνέχεια, τους ζήτησε να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές τους δυνατότητες.

"Πρέπει να το πιστέψουμε και να πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και οφείλουμε να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο", τους είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα