Δεσμεύσεις Νοτιά μέσω Κωστένογλου...

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Νίκος Νοτιάς και ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Αδαμίδης βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στα Σπάτα, ωστόσο δεν ήρθαν... face to face με τους παίκτες των κιτρινόμαυρων και απλώς ζήτησαν από τον Νίκο Κωστένογλου να τους μεταφέρει ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν... κάποιες πληρωμές!

Ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος της ΑΕΚ,

ύστερα από συνομιλία που είχαν με τον Νίκο Κωστένογλου, πριν από την έναρξη του προγράμματος, αποφάσισαν από κοινού πως ήταν καλύτερο παραμονή αγώνα να μην υπάρξει κουβέντα απευθείας με τους παίκτες για τις εξελίξεις στα διοικητικά και τις πληρωμές, καθώς θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να αποπροσανατολίσει την ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Νοτιάς και Αδαμίδης ζήτησαν από τον προπονητή της ΑΕΚ να μεταφέρει στους παίκτες, πως εντός της εβδομάδας θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς όλων των ποδοσφαιριστών, χωρίς ωστόσο να γίνει σαφές πόσα λεφτά θα είναι ή σε πόσους μήνες αντιστοιχούν...

Γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε τους παίκτες, ωστόσο με την κίνησή τους αυτή, οι διοικούντες εξασφάλισαν μία μικρή... παράταση στις... αντιδράσεις των παικτών εντός της επόμενης εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα