Διαμαντίδης: Νίκη και χωρίς κόσμο

Η πιθανότητα να διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ χωρίς φιλάθλους δεν φαίνεται να προβληματίζει τους πράσινους και οι Διαμαντίδης, Μπατίστ δήλωσαν πως ζητούμενο για την ομάδα τους παραμένει η νίκη.

Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού

και του Ολυμπιακού για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί χωρίς τους οπαδούς του "τριφυλλιού". Αυτό, όμως δεν δείχνει να προβληματίζει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

"Είμαστε επαγγελματίες δεν θα μας επηρεάσει αυτή η κατάσταση. Στόχος είναι η νίκη και θα δώσουμε τα πάντα για να την πάρουμε. Θέλουμε να προσαρμοστούν και τα νέα παιδιά στη φιλοσοφία μας, να βελτιωθούμε σε επίθεση και άμυνα και να είμαστε ακόμα καλύτεροι τη νέα σεζόν".

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπατίστ τόνισε: "Έχουμε βρεθεί και παλιά σε αυτή τη θέση. Είμαστε επαγγελματίες, θέλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα και χωρίς οπαδούς", προσθέτοντας στη συνέχεια:

"Το βραβείο δεν είναι προσωπικό, αλλά ομαδικό, όλοι μαζί τα καταφέρνουμε. Θέλουμε να βάλουμε τα να παιδιά στη φιλοσοφία της ομάδας, το νέο σύστημα για να προσφέρουμε όλοι ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα