Διπλό της Ρούμπιν μέσα στη Μόσχα

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ρούμπιν Καζάν, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, η οποία την Παρασκευή (18/11) επικράτησε με 2-1 μέσα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του ρώσικου πρωταθλήματος αυξάνοντας τις πιθανότητές της για εκ νέου έξοδο στο Europa League.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 16ο λεπτό μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και ωραίο πλασέ του Κασάεφ, όμως, 20 λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αμφισβητούμενο πέναλτι του Ντουμπιά (ανατροπή του Μαμάεφ από τον Ανσάλντι).

Στο 53ο λεπτό η ομάδα του "στρατού" κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι, όταν ο Χόντα βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Καλέσιν, ωστόσο ο Ντουμπιά αστόχησε στη δεύτερη προσπάθεια (η πρώτη κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη επειδή κάποιοι παίκτες μπήκαν στην περιοχή πριν από την εκτέλεση).

Η Ρούμπιν έφτασε στην επιτυχία όταν στο 61' ο Ριαζάντσεφ επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε πάνω από τον ώμο του Γκαμπούλοφ για να καταλήξει στα δίχτυα της ΤΣΣΚΑ.

Η σύνθεση της Ρούμπιν: Ριζικόφ, Ανσάλντι (59' Κουζμίν), Νάβας, Καλέσιν, Μποκέτι, Ριαζάντσεφ (74' Kαραντενίζ), Κασάεφ, Νομπόα, Ρ. Ερεμένκο, Νάτσο, Μάρτινς (62' Ν. Βαλντές).

Keywords
Τυχαία Θέματα