Δοκιμάζει Κορεάτη &Ελληνοαυστραλό ο ΠΑΣ

Από το μικροσκόπιο του Αγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΣ Γιάννινα περνούν από την Πέμπτη ο Νοτιοκορεάτης αμυντικός Γιονγκ Γιαν Λι και ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός Θεόδωρος Μαρκέλης!

Δυο νέα πρόσωπα έδωσαν το παρών στην πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Πιο συγκεκριμένα ο Νοτιοκορεάτης στόπερ Γιόνγκ Γιαν Λι, αγνώστων λοιπών στοιχείων και ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός επιθετικός Θεόδωρος Μαρκέλης.

Ο Μαρκέλης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Green Gull Cavaliers

στην Αυστραλία, από το καλοκαίρι του 2007 ως το καλοκαίρι του 2010 βρισκόταν στην Βαλένθια και μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ανήκε στο δυναμικό της ιταλικής Βιτσέντζα Κάλτσιο.

Για το τι θα γίνει με τους δυο παίκτες θα αποφασίσει ο Αγγελος Αναστασιάδης, αφού πρώτα τους τσεκάρει σε κάποιες προπονήσεις...

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση, τα ευχάριστα για τον τεχνικό του ΠΑΣ ήταν πως επέστρεψε κανονικά ο Γιώργος Ντάσιος καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ενώ για μια ακόμα μέρα οι Τζημόπουλος, Φεγκρούς και Ανδράλας γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα και θα είναι στην διάθεση του Αναστασιάδη για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα