Δρίκος: Δύσκολη συγκυρία

Τις δυσκολίες του παιχνιδιού της Τετάρτης (14/12) με την Αρκάς του Αγκάμεζ για το Champions League, παραδέχθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, τονίζοντας μάλιστα ότι οι συγκυρίες είναι ιδιαίτερα αντίξοες για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sentra FM 103,3:
Για την αυριανή αναμέτρηση του Ηρακλή

με την Αρκάς του Λίμπερμαν Αγκάμεζ: Β«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη συγκυρία. Η Αρκάς έχει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ με πέντε καλούς Τούρκους αθλητές και πολύ καλούς ξένους. Ακραίος είναι ο Βραζιλιάνος Μπράβο, παίκτης που είναι από τους καλύτερους και πιο συνεπείς στη χώρα του. Έχουν καλό πασαδόρο, τον Χάνσεν που είναι ένας αθλητής με υψηλό επίπεδο και γενικά είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδιΒ».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του τις τελευταίες ημέρες: Β«Ο Ηρακλής δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα με τον τραυματισμό του Προύσαλη και του Μεντένις. Όπως καταλαβαίνετε, με αυτά τα προβλήματα ο σχεδιασμός τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν είναι εύκολος. Είμαστε όμως εδώ, για να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Ότι έγινε, έγινεΒ».

Για το πώς βλέπει το αυριανό παιχνίδι: Β«Γενικά από τα δυο παιχνίδια με την Αρκάς, θα είμαι ευχαριστημένος να πάρουμε ότι χρειάζεται, ώστε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές με δυο νίκες να περνάμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες. Κυνηγάμε ένα μικρό άθλοΒ».

Για το αν η διοίκηση έχει στόχο να πάρει το final-4 στη Θεσσαλονίκη: Β«Το έχω ακούσει σαν ένα όνειρο. Δεν έχει ακουστεί κάτι επίσημα. Δεν ξέρω πόσο εύκολο μπορεί να είναι κάτι τέτοιοΒ».

Για το ότι έχει ακουστεί για τον Σάκη Ψάρρα: Β«Είναι αλήθεια ότι για 2-3 μήνες θα μείνουμε με ένα πασαδόρο. Ότι καλό υπάρχει στην αγορά και ελεύθερο μας ενδιαφέρειΒ».

Για το αν ο Ηρακλής θα κινηθεί για την απόκτηση ξένου πασαδόρου: Β«Έχει τη δυνατότητα η ομάδα άλλα δεν θα το κάνει. Η δική μου θέση είναι να αποκτηθεί ότι καλύτερο, μέχρι να γυρίσει ο ΠρούσαληςΒ».

Για τα παιχνίδια με Πάτρα και Σύρο: Β«Η Ε.Α. Πατρών ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι με εμάς. Μπορώ να πω πως ο Παναθηναϊκός την ανέστησε ως ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ενώ θα μπορούσε να είναι και χειρότερο για εμάς. Για το Φοίνικα δεν θέλω να μιλήσω, καθώς προέχει για εμάς το παιχνίδι με την ΑρκάςΒ».

Για τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ:Β«Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Έχει θα έλεγα πιο πολύ Ελληνική νοοτροπία στο παιχνίδι του. Ήρθε εδώ πριν πολλά χρόνια όταν τον είχα στη Νίκαια. Είχα πάρει κάποιους κολομβιανούς και ο Βιαφάρα μου είπε σε μια στιγμή πως στην Κολομβία υπάρχει και ένα παιδί πιο ψηλό από μένα. Κάπως έτσι ήρθε στην ΕλλάδαΒ».

Για το αν τον ήθελε στην Εθνική Ελλάδας: Β«Μπορεί να είναι από την Κολομβία, έχει όμως Ελληνική νοοτροπία. Νομίζω ότι όλοι θα τον ήθελανΒ»

Keywords
Τυχαία Θέματα