Δύσκολα ο Τζιμπούρ, μπήκε ο Φέισα

Με το κλίμα να είναι βαρύ από την ήττα στα Πηγάδια, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (23/1) στου Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (25/1). Δύσκολα θα προλάβει ο Τζιμπούρ, ενσωματώθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα ο Φέισα.

Αναγκασμένος να στρέψει την προσοχή του στο Κύπελλο είναι ο Ολυμπιακός,

που την Τετάρτη (25/1) αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Τα προβλήματα φυσικά δεν λείπουν, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αγωνιά για το αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Τζιμπούρ. Κάτι, που φαντάζει δύσκολο αν σκεφτούμε πως και σήμερα ο αλγερινός έκανε ατομικό, όπως και οι Μιραλάς, Μόνχε και Χολέμπας, που είναι νοκ άουτ με τον γερμανό να έχει κάποιες λιγοστές ελπίδες.

Η σημερινή προπόνηση πάντως είχε και ευχάριστα για τον βάσκο τεχνικό, αφού ο Φέισα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ενσωματώθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα. Σε χαλαρούς βέβαια ρυθμούς, ωστόσο ο σέρβος μετράει αντίστροφα για να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Βαλβέρδε.

Από εκεί και πέρα, όσοι έπαιξαν στην Ξάνθη έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Βαλβέρδε δεν έδειξε τίποτα σχετικά με το αρχικό σχήμα και αναμένεται την Τρίτη (24/1) να κάνει τις δοκιμές του.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (25/1), αύριο (24/1) με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00GR το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα