Εμπλοκή με Ρεκόμπα στον Πανιώνιο

09:45 1/2/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο μάνατζερ του Αλβάρο Ρεκόμπα ισχυρίζεται πως ο Πανιώνιος χρωστάει 65.000 ευρώ στον πελάτη του και ζητά από την ΕΠΟ την ανάκληση ων δελτίων των παικτών που απέκτησαν οι κυανέρυθροι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οταν υπάρχουν οφειλές προς παίκτες, οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές και γι` αυτό η ΕΠΟ πρόκειται να κάνει έρευνα για το αν είναι έγκυρες οι μεταγραφές

του Πανιωνίου.

Ο μάνατζερ του Ρεκόμπα, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, ισχυρίζεται πως ο Πανιώνιος χρωστάει χρήματα στον πελάτη του, καθώς και στους Μπέλιτς και Λάτκα.

Ο Πανιώνιος αντικρούει τους ισχυρισμούς τονίζοντας πως τουλάχιστον στην περίπτωση των δύο τελευταίων παικτών έχει γίνει διακανονισμός.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, οι ομάδες μεταξύ άλλων πρέπει να προσκομίζουν συγκεκριμένες βεβαιώσεις που αποδεικνύουν ότι δεν χρωστάνε σε παίκτες και προπονητές, για να κάνουν μεταγραφές, κάτι που έχει κάνει ο Πανιώνιος.

Η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ καλείται τώρα να εξετάσει την αξιοπιστία των σχετικών βεβαιωτικών εγγράφων.

Πρέπει να σημειώσουμε, πάντως, πως ο κανονισμός δεν διευκρινίζει αν τα πιθανά χρέη αφορούν και παίκτες του παρελθόντος ή μόνο τωρινούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα