Εχασαν 60-70.000€ στον ΠΑΟΚ, λόγω ΑΣΕΑΔ

Δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια η οικονομική ζημία που υπέστη (και) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ λόγω της αποχής των δικαστών του ΑΣΕΑΔ. Ο Δικέφαλος είχε τιμωρηθεί με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα συνέβησαν στους αγώνες με τον Αρη στα περσινά πλέι οφ, είχε καταθέσει προσφυγή, λόγω όμως της απεργίας των δικαστών, θα εκδικαστεί την Παρασκευή (11/11).

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ

έχει ήδη εκτίσει τις τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα έχει υποστεί ζημία. Συγκεκριμένο ποσό είναι αδύνατο να αναφερθεί, γιατί τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις αγώνες μπορούν να χαρακτηριστούν εμπορικοί για διαφορετικούς λόγους. Υπό την έννοια ότι ο Δικέφαλος αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου το PAOK SPORTS ARENA ήταν άδειο.

Οι πλέον απαισιόδοξοι υπολογισμοί των ανθρώπων της ΚΑΕ τονίζουν ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα βρίσκονταν στη κερκίδα τουλάχιστον 6.000 φίλαθλοι, πέραν των εσόδων που θα προέκυπταν από τις διαφημιστικές πινακίδες και γενικότερα από την αξιοποίηση των πολλών χώρων που περιλαμβάνει το κλειστό της Πυλαίας.

Ο δεύτερος αγώνας ήταν αυτός με τον Ικαρο Καλλιθέας για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου χρονικά προηγήθηκε του αντίστοιχου με τον Ολυμπιακό. Επρόκειτο για νοκ άουτ παιχνίδι, αλλά και για τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας στην Ελλάδα. Και οι επιτελείς της ΚΑΕ θεωρούν ότι και πάλι στις κερκίδες του γηπέδου θα βρίσκονται τουλάχιστον 3.000 φίλαθλοι. Χονδρικά θεωρούν ότι οι απώλειες σε επίπεδο εσόδων ξεπερνούν τις 60.000-70.000 ευρώ.

Τώρα, αν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, θα κριθεί από το ΑΣΕΑΔ που έστω και με καθυστέρηση πολλών μηνών θα συνεδριάσει για να εκδικάσει και την (ανάλογη) προσφυγή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς έχουν προετοιμαστεί αναλόγως, ελπίζοντας ότι θα γίνει δεκτή η προσφυγή τους, θα γλιτώσουν ένα μικρό κομμάτι της

Keywords
Τυχαία Θέματα