"Εχει... δρόμο ακόμα η Ιντερ"

Μπορεί η Μίλαν να έχασε χρυσή ευκαιρία στο χθεσινό (15/1) ντέμρπι με την Ιντερ, ώστε να ξεπεράσει τη Γιουβέντους στη βαθμολολγία, ωστόσο ο Αντριάνο Γκαλιάνι δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν ξεκαθάρισε πως η ομάδα του παραμένει σε τροχιά τίτλου, ενώ υπενθύμισε στην Ιντερ πως εκτός από την απόσταση των έξι βαθμών που έχιε να καλύψει, καλείται να ξεπεράσει και... πέντε ομάδες!

"Ήταν ξεκάθαρο

ότι όποια ομάδα σκοράρει θα κερδίσει το ματς. Είμαστε ακόμα πέντε βαθμούς μπροστά από την Ίντερ και μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Ανάμεσα στην Ιντερ και τη Γιουβέντους (υπάρχουν πέντε ομάδες", είπε ο Γκαλιάνι και συνέχισε...

"Είναι ουδέτερη η βαθμολογία και δείχνει ότι η Μίλαν είναι μπροστά από την Ίντερ και μένουν 20 αγωνιστικές. Ηταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να είχαμε κερδίσει και να περάσουμε στην πρώτη θέση της κατάταξης αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα άλλα αποτελέσματα μας βοήθησαν να είμαστε μόλις ένα βαθμό πίσω από την Γιουβέντους. Οι τρεις πόντοι εναντίον της Ίντερ είναι όπως και οι τρεις απέναντι στη Νοβάρα και την Κάλιαρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα