Εδωσε απαντήσεις ο Πηλαδάκης

Παρέμβαση στην Ραδιοφωνία Κισσάβου πραγματοποίησε την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, με αφορμή ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Sport Larissa Press”, που περιέγραφε με... μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση των βυσσινί. Ο ισχυρός άνδρας της λαρισινής ομάδας παραδέχθηκε μεν πως υπάρχουν δυσκολίες, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν είναι τόσο σημαντικές, ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ΑΕΛ

και τις απέδωσε στη μη τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τη Λάρισα από τρίτους...

"Θέλω να εκφράσω την απορία μου, γιατί λέτε ότι η ΑΕΛ κινείται σε τεντωμένο σχοινί εφόσον είχατε μια πληροφορία ,να πάρετε ένα τηλέφωνο να τη διασταυρώσετε. Σε καμία περίπτωση η οικονομική κατάσταση δεν είναι τραγική και ούτε έχουμε απλήρωτους παίκτες 6 και 7 μήνες. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν στη Σούπερ Λίγκ. Ο ΟΠΑΠ μας χρωστά, η Σούπερ Λίγκ μας οφείλει 500.000 ευρώ, όταν όλα τα συμβόλαια που είναι σε καθυστέρηση δεν υπερβαίνουν τους 3 μήνες.

’λλοι είναι στους 2 και να ξέρετε ότι όλοι τους είναι ενήμεροι για την οικονομική κατάσταση μέχρι σήμερα. Και ευτυχώς υπάρχει κατανόηση και από τους Έλληνες και από τους ξένους παίχτες. Το σύνολο των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν είναι 380.000, από τα οποία τα 120.000 αφορούν στον Ιγκλέσιας (έχει καταθέσει προσφυγή και διεκδικεί πέραν των δεδουλευμένων) και τον Ρομέου. Επίσης έχουμε λαμβάνειν 100.000 από τα τηλεοπτικά και 8 εκ από το ΦΠΑ. Τρία χρόνια μας χρωστάνε λεφτά και από παντού υπάρχει αθέτηση υποχρεώσεων", τόνισε αρχικά ο Κώστας Πηλαδάκης και πρόσθεσε:

"Την ομάδα την αγαπάω πολύ περισσότερο από πολλούς , όπως επίσης και οι χιλιάδες κόσμου που έρχονται στο γήπεδο. Έχω βάλει πάνω από 40 εκατομμύρια στην ΑΕΛ. Έχω δεσμεύσει την περιουσία μου, διατηρώ θέσεις εργασίας. Οφείλει κάποιος που είναι ασυνεπής και που ήρθε τώρα και όχι τα τελευταία 8 χρόνια όπως εγώ. Είμαι υπόχρεος σε αυτούς που δίνουν τα 15 ευρώ και έρχεται να στηρίζει την ομάδα.

Μεγάλη μερίδα των παικτών έχουν δείξει κατανόηση για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις πληρωμές. Θα πρέπει να βοηθάμε την ομάδα σε αυτές τις στιγμές και όχι να τη σαμποτάρουμε. Θα κάνουμε διορθώσεις που χρειάζονται στην ομάδα, αλλά θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πολλοί παίκτες ταμπουρώνονται... Θέλω να πω επίσης ότι από τις 5 προσφυγές που είχαμε, οι 2 έχουν ήδη διακανονιστεί. Του Τουμέρ και του Σίμιτς".

Επίσης ο πρόεδρος της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στην επιθυμία πολλών φιλάθλων της ΑΕΛ να βρίσκεται περισσότερες μέρες της εβδομάδας στην Λάρισα: "Θα βρίσκομαι στην Λάρισα όσο βρισκόμουνα και τα προηγούμενα χρόνια. Εάν έχετε την εντύπωση ότι με την περιουσία μου μόνο θα βελτιωθούν τα πράγματα είστε γελασμένος. Εξάλλου υπάρχει ο κίνδυνος να τινάξω την επαγγελματική μου καριέρα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίζουμε όλα τα ματς. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Έχει ελλείψεις, έχει γήπεδα χάλια, όμως θα πρέπει να ζούμε με αυτά".

"Το άγχος ο χειρότερος σύμβουλος"
Πέραν τ

Keywords
Τυχαία Θέματα