Εύκολα τη Δόξα η Κέρκυρα, πέρασε στου "8"

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα νίκησε την Δόξα Δράμας 2-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αγωνιστική άνοδος που δείχνει η Κέρκυρα το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτυπώθηκε εύγλωττα στον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ

Κέρκυρας. Οι γηπεδούχοι με δύο γρήγορα γκολ στο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια και τις αμυντικές αδυναμίες των παικτών της Δόξας που δεν έδειξαν την ίδια συνοχή όπως λίγες ημέρες νωρίτερα στο ματς με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Αλλά και επιθετικά δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες.

Κινητικές οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα έδειξαν διάθεση στο παιχνίδι τους και δεν κλείστηκαν. Μοιρασμένο το ματς χωρίς σημαντική φάση στο πρώτο 20λεπτο.

Στο 24' η Κέρκυρα σκόραρε. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γκουστάβο κατέληξε στα δίχτυα του Σερεμέτ, ο οποίος έδειξε ανήμπορος να αντιδράσει.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 28' η Κέρκυρα διπλασίασε τα τέρματα της. Μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μαρτίν στα δεξιά της επίθεσης των "Φαιάκων" ο Αργεντίνος μπήκε στην περιοχή την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Τσίγκα, ο οποίος με πλασέ και με τον Σερεμέτ εξουδετερωμένο, έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.

Το αβαντάζ της Κέρκυρας είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη καλή ευκαιρία στην επανάληψη ανήκει και πάλι στην Κέρκυρα. Ο Ηλιάδης έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έδιωξε εντυπωσιακά στην γωνία του ο Σερεμέτ.

Η Δόξα προσπάθησε στη συνέχεια, πάλεψε, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να μπει στη διεκδίκηση του αγώνα με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να πάρει μία εύκολη πρόκριση.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Σακελλαρίου, Καλαντζής, Ηλιάδης, Γραμμόζης(88' Μπάρκογλου), Αγρίτης(67' Γιάντσης), Τσίγκας, Μάρτιν(71' Χαμπλ)

Δόξα Δράμας(Μάκης Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Βέρτζος, Τριποτσέρης(84΄Ρούτσης), Μπριλλάκης(46' Στεργιανός), Λεάντρο, Κουμπρόγλου(59' Τοπούζης), Λίμα, Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Βάντερσον, Αραβίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα