Εκπληξη με Μιραλάς και Μόνχε

Ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση της Παρασκευής (27/1), τελευταία πριν το ματς με τον Εργοτέλη, καθώς Κέβιν Μιραλάς και Βιθέντε Μόνχε ενσωματώθηκαν στο ομαδικό πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεσή του για το αυριανό (28/1) ματς με την κρητική ομάδα. Δεν λείπουν ωστόσο τα προβλήματα, αφού Τζιμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδης και Φουστέρ είναι νοκ

άουτ.

Σε χρόνο-ρεκόρ επέστρεψαν οι Μιραλάς και Μόνχε, που σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο θα επέστρεφαν την επόμενη εβδομάδα. Αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, προσφέροντας δύο επιπλέον λύσεις στον Βαλβέρδε, που θα πρέπει να διαχειριστεί και πάλι πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο βάσκος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζιμπούρ, Χολέβας, Τοροσίδης και Φουστέρ, που είναι τραυματίες. Ο αλγερινός μαζί με τον έλληνα αμυντικό έκαναν αερόβιο πρόγραμμα, ενώ ο ελληνογερμανός ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό.

Σε ότι αφορά τον Φουστέρ, ο ισπανός μέσος πονάει ακόμα και γι' αυτό περιορίστηκε σε θεραπεία. Τόσο ο 28χρονος μέσος, όσο και οι υπόλοιποι τραυματίες θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου (28/1).

Αγνωστο παραμένει πάντως αν ο Βαλβέρδε ρισκάρει με τη συμμετοχή του Μιραλάς στο αρχικό σχήμα, καθώς μετά από τραυματισμούς ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της υποτροπής. Η λογική λέει πως θα τον κρατήσει στον πάγκο και θα τον χρησιμοποιήσει αν χρειατεί.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη: Δασκαλάκης, Μέγερι, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Μόνχε, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα