Εμεινε χωρίς νίκη στην Α1 ο Αρης, ηττήθηκε με 66-78 από τον Πανιώνιο

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παρέμεινε ο Αρης, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 ηττήθηκε με 66-78 από τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι, με κορυφαίο για ένα ακόμη ματς τον Στίβεσον διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους και πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Ο Αρης μπήκε δυνατά στο ματς και με τον Ολιβερ "ζεστό" από το ξεκίνημα κατάφερε να προηγηθεί με 11-3 στα πρώτα τρία

λεπτά. Ο Πανιώνιος στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς, ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι έμειναν μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου (26-24).

Στη δεύτερη περίοδο, όμως, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν σημαντικά την εικόνα τους στην επίθεση και με κορυφαίο για μία ακόμη φορά τον Στίβεσον πήραν τα ηνία του αγώνα και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 46-38.

Ο Αρης προσπάθησε στην τρίτη περίοδο να αλλάξει τη ροή του αγώνα, ωστόσο, ο Πανιώνιος άντεξε στην πίεση και κράτησε τη διαφορά κοντά στους 8 πόντους. Ολα αυτά, όμως, μέχρι το τελευταίο λεπτό της περιόδου, όταν ο Αρης έκανε την αντεπίθεσή του και με δύο συνεχόμενα τρίποντα από Ταπούτο και Ολιβερ, ισοφάρισε το παιχνίδι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα δέκα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη του ματς (56-56, 30`).

Ο Αρης, όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την επιχείρηση ανατροπής του ματς και ο Πανιώνιος με κορυφαίους τούς Στίβεσον και Μπάρλο κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 78-66.

Keywords
Τυχαία Θέματα