Ενισχυμένος ο Αστέρας ενόψει Ξάνθης

Με νέα πρόσωπα τους δύο από τους τρεις νεοαποκτηθέντες, Μπρέσκα και Αλβαρες, αλλά και τους Ναβάρο, Πουλίδο, Χουανίτο και Σέσμα θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς με τη Ξάνθη.

Οι αρκάδες ξεχρέωσαν τα ρεπό, ξεμπέρδεψαν με τον δικαστικό τους αγώνα και πλέον επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση αναζητώντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για τον

αγώνα με την Ξάνθη (22/10) ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (21/10) και ο Οράσιο Γκονσάλβες ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία έχει διαφορές σε σύγκριση με αυτή που παρέταξε στο ματς με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική..

Νέα πρόσωπα στην αποστολή του Αστέρα είναι οι Μπρέσκα, Ναβάρο, Πουλίντο, Χουανίτο, Αλβάρες και Σέσμα, ενώ έμειναν εκτός οι Φορμίκα, Λαδάκης, Κωστούλας, Κερ, Μπακασέτας, Κουρμπέλης.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Χοακίν Τσίμο Ναβάρο, Χρήστος Πιπίνης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Χουανίτο, Λέαντρο Αλβάρες, Φερνάντο Ουσέρο, Ρούμπεν Ράγιος, Ροτζέριο Μάρτινς, Τζόναθαν Σέσμα, Σάββας Τσαμπούρης, Χούλι, Εμμάνουελ Περόνε, Έγκον, Μάριο Μπρέσκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα