Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική της Α1, 51-58 από τον Πανιώνιο

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 58-51 του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Οι κυανέρυθροι μπήκαν μπροστά στο σκορ από την πρώτη περίοδο και παρά τις προσπάθειες των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου δεν έχασαν ποτέ το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη.

O ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το ματς (7-2), αλλά ο Πανιώνιος

αντέδρασε άμυνα και ήταν αυτός μπροστά στο σκορ με τη συμπλήρωσε 10 λεπτών (19-13).

Από τη στιγμή που οι κυανέρυθροι πήραν το προβάδισμα δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να ξαναπεράσει μπροστά στο σκορ. Με πλουραλισμό στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με 36-28 στο ημίχρονο και με 44-39 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Το σκορ ήταν ενδεικτικό της εξέλιξης του αγώνα, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη και να βασίζονται κυρίως στην αμυντική τους λειτουργία.

Ο Πανιώνιος έπαιξε έξυπνα, διαχειρίστηκε σωστά το χρόνο των επιθέσεών του και κατάφερε πέντα λεπτά πριν από το φινάλε να είναι μπροστά με 9 πόντους (52-43).

Ο Δικέφαλος αύξησε κι άλλο την πίεσή του, αλλά οι κυανέρυθροι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και με ένα κρίσιμο τρίποντο του Ξανθόπουλου, 2`.30`` πριν από το τέλος βρέθηκαν αγκαλιά με τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια δεν το έβαλε κάτω και είχε την ευκαιρία να μειώσει στους τρεις, σαράντα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, αλλά ο Γκίντενς αστόχησε σε ένα δύσκολο λέι απ (51-56).

Στη συνέχεια ο Κις ήταν εύστοχος σε δύο ελεύθερες βολές, ο Γιαννακίδης έκανε λάθος στη συνέχεια και ο ΠΑΟΚ, γνώρισε τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα με 51-58.

Keywords
Τυχαία Θέματα