Εντός έδρας στο... Καυτανζόγλειο με Δόξα

Θεωρητικά, η Δόξα Δράμας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο. Πρακτικά όμως αναμένεται να συμβεί το αντίθετο αφού η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που θα βρεθούν στις κερκίδες θα είναι οπαδοί του Δικεφάλου. Η Δόξα τύπωσε περίπου 14.000 εισιτήρια και τουλάχιστον τα 3/4 προβλέπεται να πάνε σε χέρια φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Το βέβαιο είναι επίσης πως ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κερδίσει αφού έχει ήδη πετάξει πολλούς βαθμούς και δεν αντέχει να χάσει άλλους.

Η ψυχολογία της ομάδας του Λάσλο Μπόλονι είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Η πρόκριση στους 32 του Europa League είχε τη σημασία της, ασφαλώς. Η τελευταία προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα και του προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ ο Μπόλονι έδειξε τη διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές.

Μια ματιά στην αποστολή του ΠΑΟΚ δείχνει ξεκάθαρα άλλωστε ότι κάποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται. Για παράδειγμα, απουσιάζει ο Σπαντάσιο με τον οποίον υπάρχει ανοιχτό θέμα. Για να πάμε σε αυτούς που θα παίξουν, τη θέση του τερματοφύλακα διεκδικούν οι Γλύκος, Κρέσιτς, όπου ο πρώτος έχει περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής.

Στο κέντρο της άμυνας, οι επιλογές είναι περιορισμένες και λογικά θα χρησιμοποιηθεί η τετράδα (Μαλεζάς, Τσιρίλο, Ετό, Λίνο) που έπαιξε με τη Ρουμπίν Καζάν, εκτός κι αν ο Ρουμάνος αποφασίσει να βάλει τον Σταφυλλίδη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, θα αγωνιστούν οι Φωτάκης, Λάζαρ και Πάμπλο Γκαρσία ενώ η τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Βιεϊρίνια.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Ετο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα