Επιστρέφει στη Σεβίλη ο Κάλα

Στην ομάδα, που ανήκει, τη Σεβίλη, επιστρέφει όπως όλα δείχνουν ο Χουάν Κάλα, καθώς η ΑΕΚ και η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκουν τη χρυσή τομή για την παύση του δανεισμού τους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αναχωρήσει για την Ισπανία όπως όλα δείχνουν ο 23χρονος αμυντικός.

Ο Κάλα επέμενε για την αποχώρησή του από την Ένωση από τη στιγμή που έμαθε ότι η Σεβίλλη τον θέλει πίσω για δική της χρήση. Η ΑΕΚ δεν έπεσε

εύκολα στις πιέσεις της ισπανικής ομάδας και αξίωσε ένα σημαντικό ποσό για σπάσει τη συμφωνία, που δένει τις δύο πλευρές ως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τελικά πέτυχε εν μέρει αυτό που ήθελε καθώς η οικονομική υποστήριξη που θα λάβει είναι μικρότερη από τις 150.000 ευρώ που αρχικώς αξίωσε. Σε κάθε περίπτωση, ύστερα από έξι μήνες στην ΑΕΚ, ο Κάλα θα αποτελέσει παρελθόν αφήνοντας ευχάριστες αναμνήσεις.

Απομένει να διαπιστώσουμε αν όντως όλα αυτά έγιναν για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σεβίλλης ή μήπως τελικά ο Μανόλο Χιμένεθ χρησιμοποίησε το τέχνασμα αυτό για να τον πάρει μαζί του στη Σαραγόσα. Με όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες, όλα να τα περιμένει κανείς.

Την επιστροφή του Κάλα επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο, ο οποίος δήλωσε πριν από λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι "ο Κάλα θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάθερες".

Keywords
Τυχαία Θέματα