Επιστρέφουν Φατί και Σανκαρέ

Δύο σημαντικές επιστροφές αναμένει ο προπονητής του ’ρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ ενόψει του ερχόμενου παιχνιδιού με την Κέρκυρα. Πιο συγκεκριμένα πανέτοιμοι να επιστρέψουν είτε στην αποστολή, είτε στην ενδεκάδα είναι ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ, όσο και ο Ρικάρντο Φατί.

Ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ ο Γάλλος μέσος εξέτισε την τιμωρία του, επομένως αμφότεροι διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα των κίτρινων. Χωρίς καμία αλλαγή, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων για τους κίτρινους

μέσα στις επόμενες ημέρες των εορτών.

Η μοναδική ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του ’ρη θα είναι η αυριανή, αφού τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τα γήπεδα του Νέου Ρυσίου.

Το κοινωνικό του πρόσωπο, αλλά και την ανθρώπινη πλευρά που εμφανίζει ένας ποδοσφαιριστής, παρουσίασε χθες ο Μάρκος Βελλίδης. Ο νεαρός πορτιέρο προσκλήθηκε να παρευρεθεί σε παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά που διεξήχθη στα γήπεδα 5Χ5 "Planet" στην καμπάνια υπέρ του "Χαμόγελου του παιδιού".

Ο 24χρονος τερματοφύλακας του ’ρη ανταποκρίθηκε με θέρμη στην πρόσκληση, έδωσε το παρόν στο τουρνουά, εισπράττοντας αγάπη από τα μικρά παιδιά και δεν έδειξε να κουράζεται από τα… εκατοντάδες αυτόγραφα που κλήθηκε να υπογράψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα