Επιστροφή για Νέρι, Πρίττα και Παπαστεριανό

17:27 7/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Η επιστροφή των "τριών" στην αποστολή του Αρη, ενδεχομένως και στην 11αδα είναι ασφαλώς το αγωνιστικό γεγονός ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σάκης Πρίττας, Μανόλης Παπαστεριανός και Νέρι Καστίγιο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται οι δύο εξ' αυτών να είναι και στο βασικό σχήμα. Αυτή είναι η απόφαση του τεχνικού διδύμου των Σεμερτζίδη-Μιχαλήτσου.

Ο Πρίττας είναι πιθανό να αντικαταστήσει τον Κάρλος Τόχα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αφού ο Κολομβιανός σε καμία περίπτωση ανταποκρίθηκε στην εμπιστοσύνη που του είχε δείξει ο Μίχαλ

Πρόμπιερζ. Ο δε Καστίγιο είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που θα είναι στη κορυφή της επίθεσης.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ρικάρντο Φατί θα διατηρηθεί στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ουμπίντες θα καλύψει την αριστερή πλευρά της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την δεξιά πλευρά της επίθεσης, αφού δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Σολτάνι.

Το τεχνικό δίδυμο του Αρη προσανατολίζεται στη σκέψη χρησιμοποίησης του Καζναφέρη στα χαφ, του Νέτο στα μπακ, με την προοπτική οι δυο τους να εναλλάσσουν ρόλους στη διάρκεια του αγώνα. Σχετικά με το κέντρο της άμυνας, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθούν οι Σανκαρέ-Λαζαρίδης, ενώ ο Μίσελ θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βελλίδης, Διούδης, Νέτομ Καζνμαφέρης, Μίσελ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Παπαστεριανός, Κατίδης, Τόχα, Πρίττας, Ουμπίντες, Καστίγιο, Γιαννιώτας, Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα