Επιστροφή Καστίγιο στο αρχικό σχήμα

Οι επόμενοι δύο αγώνες απέναντι σε Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό χαρακτηρίζονται κομβικής σημασίας για τον Αρη και φυσικά θα καθορίσουν τους στόχους του. Οι κίτρινοι απαιτείται να κάνουν το 2Χ2, αφού σε διαφορετική περίπτωση ουσιαστικά θα αρκεστούν σε έναν ιδιαίτερα άχαρο ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Η αρχή χρειάζεται να γίνει αύριο (22/01) στο Καυτανζόγλειο απέναντι στη Δόξα, όπου ο Μανουέλ Μασάδο θα προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές.

Η πρώτη σχετίζεται με τη κορυφή της επίθεσης, αφού ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι εκτός μάχης λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και θα τον κρατήσει τουλάχιστον

επτά ημέρες εκτός δράσης. Αυτό σημαίνει ότι ο Νέρι Καστίγιο - που εξέτισε τη ποινή τιμωρίας τους - θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα αντικαθιστώντας τον νεαρό επιθετικό. Η δεύτερη αλλαγή σχετίζεται με τον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου επιστρέφει και ο Ρικάρντο Φατί. Δίπλα του θα είναι είτε ο Καπετάνος, είτε ο Πρίττας.

Στη δεξιά πλευρά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Νέτο, αριστερά ο Ακόστα, ενώ ο Χαβιέ Ουμπίντες θα έχει και πάλι ρόλο επιτελικού μέσου. Στην τετράδα της άμυνας, Σανκαρέ και Ντίκο θα είναι στο κέντρο αυτής καθώς δεν αγωνίζεται ο Νίκος Λαζαρίδης λόγω τιμωρίας, ενώ Καζναφέρης και Μίσελ θα καλύψουν δεξιό και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Καζναφέρης, Μίσελ, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Φατί, Πρίττας, Τόχα, Καπετάνος, Κατίδης, Νέτο, Ουμπίντες, Ακόστα, Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα