Επιτέθηκε σε Γόντικα, ξεκαθάρισε για Λόυτσο

Επίσημη θέση μέσω του Γιάννη Μώραλη σχετικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα μετά το ματς στα Γιάννινα πήρε ο Ολυμπιακός. Ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ισχυρίστηκε πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κράτησε "ανεύθυνη στάση" και τον κάλεσε να εξηγήσει τι εννοεί λέγοντας πως "άλλοι παίζουν φιλικούς αγώνες". Παράλληλα, μίλησε για τα μεταγραφικά, ξεκαθαρίζοντας πως του Λούτσο ΓΚονζάλες δεν προχωράει, καθώς

δεν θέλει ο παίκτης να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ρόι Κάρολ. Δεν υπάρχει ωστόσο τίποτα ανακοινώσιμο, όπως ο Γιάννης Μώραλης τόνισε.

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα: "’ποψή μας είναι πως όταν κάποιος κατέχει μια θέση όπως αυτή που έχει ο κ.Γόντικας, δηλαδή, πρόεδρος μιας ΠΑΕ, μιας μεγάλης ΠΑΕ όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέει. Ειδικά όταν ο λόγος αυτός είναι δημόσιος πρέπει να είναι τεκμηριωμένος ώστε να μην θεωρείται ανεύθυνος.

Το λιγότερο που θα πρέπει να περιμένουμε που είμαστε στη Σούπερ Λιγκ και είμαστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να μας ποιοι –κατά τη γνώμη του- και ποιες ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος.
Εάν δεν γίνει αυτό, νομίζω ότι είναι κοινή λογική, ότι οι δηλώσεις αυτές είναι παντελώς ανεύθυνές. Βέβαια οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε μια συνέχεια δηλώσεων του προπονητή του Παναθηναϊκού, οι οποίες και πάλι νομίζω ότι πρόκειται περί ατυχών δηλώσεων καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε μια λογική για το Β«πώςΒ» παίζει η μια ομάδα με την άλλη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μια ομάδα έχει διαφορετική απόδοση τη μια ημέρα και παίρνει ένα αποτέλεσμα, την άλλη όχι. Μια φορά μπορεί να πετύχει δύο γκολ την άλλη τρία.

Η εικόνα που προφανώς εσκεμμένα προσπαθεί να περάσει ο Παναθηναϊκός είναι ατυχή και επαναλαμβάνω μια παντελώς ανεύθυνη στάση.
Αν όμως αύριο το πρωί ο κ. Γόντικας έχει τα στοιχεία ή και ενδείξεις ότι πράγματι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, γιατί δεν κατονόμασε τον Ολυμπιακό για να μπορώ να μιλήσω, γιατί εάν το έκανε θα μπορούσα να απαντήσω με τα παιχνίδια και τις ομάδες που έχει χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός .

Συνολικά ως Σούπερ Λιγκ τίθεται θέμα. Αν δεν του κάνει του κου. Γόντικα θα πρέπει στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ που ο κ.Γόντικας έρχεται και προασπίζεται μαζί με τους άλλους προέδρους την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου να μας πει που αναφέρεται. Σε ποιες ομάδες, ποιους ποδοσφαιριστές και ποιους προπονητές εννοεί. Για το να ακυρώνουμε ή να ισοπεδώνουμε το σύνολο των ομάδων ή το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτο και εγκληματικό για την αξιοπιστία την οποία όλοι θέλουμε να προφυλάξουμε και για την οποία πλήττεται το ελληνικό ποδόσφαιρο".


-

Keywords
Τυχαία Θέματα