Επίθεση Μαχλά σε Ξημέρη και νέα διοίκηση

12:18 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

"Κοροϊδεύουν τον κόσμο" υποστήριξε ο Νίκος Μαχλάς αναφερόμενος στη νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ εξαπέλυσε μέσω του "AthletciRadio 104,2" επίθεση κατά των μελών της νυν διοικούσας επιτροπής, μίλησε για όλα όσα αφορούν τον ΟΦΗ, εξήγησε θέματα που αφορούσαν την δική του θητεία ενώ επισήμανε ότι αν δει ότι δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα σε ένα μήνα θα πάρει θέση.

Για την αποχώρησή του από την διοίκηση του ΟΦΗ

και την νέα διοικούσα επιτροπή: "Σκοπός της αποχώρησης μου ήταν να βρεθούν κάποιοι επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Το γνωρίζουν οι ίδιοι ότι αυτός ήταν ο στόχος μου. Πίστευα ότι θα βρισκόταν μια λύση. Είναι κρίμα να γίνεται αυτό το πράγμα στην ομάδα μας. Είχα πει ότι το καλοκαίρι ότι η ομάδα μας μπαίνει σε ένα μεγάλο καράβι και έπρεπε να βοηθηθεί.

Δεν γίνεται να λένε ότι κάνουμε μια νέα αρχή και να κοροϊδεύουν τον κόσμο αφού είναι το ίδιο συμβούλιο. Είχαν πει κάποιοι ότι ήθελαν να παραιτηθούν για να έρθουν νέα πρόσωπα. Ή να παραμείνουμε στην ομάδα και να βάλουμε περισσότερα χρήματα ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιους ανθρώπους που ήμασταν μαζί.

Δεν έχω πικρία ή θυμό αλλά αν ήθελα να παραμείνω στην ομάδα θα τους είχα "διώξει" όλους. Αν μέσα στις επόμενες εβδομάδες δεν δω να μπαίνουν χρήματα στην ομάδα, τότε θα μιλήσω και κάποιοι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν".

Για την προηγούμενη διοίκηση και τον ίδιο: "Υπάρχουν χρέη από την εποχή Βατσινά και δεν υπήρχαν τα χρήματα για να κλείσουμε νωρίτερα τις υποχρεώσεις. Βγάλαμε την ομάδα με τα ψέματα και χάρις στην προσωπικότητα του κυρίου Αναστόπουλου και των ποδοσφαιριστών. Με την βοήθεια του κυρίου Κουράκη που έτρεχε στα δικαστήρια. Αν πράγματι υπάρχουν χρήματα, τότε αυτοί οι άνθρωποι γιατί δεν εμφανίστηκαν; Εύχομαι να είμαι εγώ η αιτία που θα βρεθούν χρήματα. Όλοι μαζί καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ όμως αυτήν την στιγμή νιώθω ότι δεν γίνεται προσπάθεια για να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα.

Δεν μπορεί να με διώξει κανένας από τον ΟΦΗ γιατί είμαι μέρος της ιστορίας της. Ότι κάνω και ότι λέω, το κάνω για την ομάδα. Κύριοι δεν μπορείτε να βοηθήσετε παραπάνω… Δεν μπορούμε να κάνουμε χωριό αυτήν την ομάδα και να μπαίνει ο οποιοσδήποτε. Μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα περισσότερο διοικητικά. Χτύπησα 30 πόρτες όμως δεν θέλω να θίξω αυτούς τους ανθρώπους.

Συγκεντρωτικός δεν είναι ένας άνθρωπος που παίρνει αποφάσεις. Αν δεν παίρνεις αποφάσεις, δεν είσαι πρόεδρος. Τις σοβαρές αποφάσεις τις πήρα μόνος μου. Στο Ηράκλειο όταν φτάνει κάποιος ψηλά, τότε θέλουμε να τον κατεβάσουμε χαμηλά. Όμως το θέμα δεν είναι ο Μαχλάς και δεν θα μου δώσει κανένας να φάω. Κανένας δεν θα παίξει με την προσωπικότητα που έχω χτίσει τόσα χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά που μίλησα από την καρδιά μου όταν έγινε η ΓΣ των μετόχων, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έδωσα απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Αυτοί ήταν η ομάδα και για
Keywords
Τυχαία Θέματα