Επιθυμία του Πρίγκιπα, εφόσον όλα πάνε καλά, είναι να βρεθεί στο ΟΑΚΑ στο ματς του ΠΑΟ με τον Εργοτέλη

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στο deal ανάμεσα στον Πρίγκιπα και την οικογένεια Βαρδινογιάννη για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με όσα έχουν προγραμματίσει οι άνθρωποι του Σαουδάραβα επενδυτή είναι πιθανό να δούμε τον Σουλτάν Αλ Σαούντ στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στο ματς του Τριφυλλιού με τον Εργοτέλη. Αυτή, άλλωστε,

είναι και η επιθυμία του!

Ο Πρίγκιπας θέλει να δει από κοντά την ομάδα και επειδή προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας που θα έρθει στην Αθήνα δεν θα προλάβει να βρεθεί στην Ξάνθη, όπου αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, καθώς προτεραιότητά του είναι να κάνει διάφορα ραντεβού με τους μετόχους του Τριφυλλιού, αλλά και με κυβερνητικούς παράγοντες (τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη), στόχος του Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι να βρεθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και στην αναμέτρηση των πρασίνων με τον Εργοτέλη!

Αυτό προκύπτει από τις συνομιλίες που έχει με τους συνεργάτες του και αν πάνε όλα καλά δεν αποκλείεται οι φίλοι του Παναθηναϊκού να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον Πρίγκιπα στον αγώνα με τους Κρητικούς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Βέβαια, πριν την άφιξη του Σαουδάραβα στην χώρα μας προηγούνται άλλα πράγματα με τις εξελίξεις να τρέχουν από αύριο. Ο Βλάσης Τσάκας βρίσκεται στην Τζέντα και απόψε (9/10) θα έχει συνάντηση με τον Πρίγκιπα για να διευθετήσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν αναφορικά με τα έγγραφα που έχει αξιώσει η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννης, ούτως ώστε να προχωρήσει το deal.

Την Δευτέρα (10/10) αναμένονται να φτάσουν στο email του Παναγιώτη Πετρόπουλου τα απαραίτητα έγγραφα με το γνήσιο της υπογραφής του Σουλτάν Αλ Σαούντ, προκειμένου ο πρώτος να τα μεταβιβάσει στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Τζίγκερ και να συνεχιστούν οι συζητήσεις των δύο πλευρών, ενώ μέχρι την Τετάρτη (12/10) ο Βλάσης Τσάκας αναμένεται να φέρει ο ίδιος τα πρωτότυπα, ρυθμίζοντας παράλληλα και την ημερομηνία άφιξης του Πρίγκιπα στην Ελλάδα προς τα τέλη της εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα